Velkommen til første utgave av Urædd Supercup

25.05.2018
Velkommen til den aller første utgaven av Urædd Supercup.

Innsjekk for overnatting i sekretariat i1.etg klubbhus

Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus (ikke i Friskliv senteret som tidligere beskrevet) fra kl. 17:00 på fredag. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.

Alle lag overnatter enten på Kjølnes ungdomsskole (innkjøring/parkering via «Kjølnes Nord» – Merk omkjøring til Kjølnes Nord!), eller Porsgrunn Videregående Skole (Innkjøring/parkering via «Kjølnes Syd»)

Begge overnattingsstedene ligger vegg i vegg og ved banene men biltrafikk mellom dem er avstengt med bom, derav innkjøring fra ulike sider.

Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere her

Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.

Diskotek og campingplass er flyttet!
Det bygges ny idrettshall der gamle Urædd Hallen og cup campingen var, så begge disse er flyttet.

Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd. Øvre aldersgrense 14 år. Åpningstid er kl. 20:00 – 23:30.

Tilsvarende er camping flyttet til parkering syd for kustgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus, og ikke gress tom tidligere. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før.

Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere her
Merk omkjøring til Kjølnes Nord!

Banekart endret
Det har vært en tøff vinter på Kjølnes i å og klubben har måttet ofre noen gressbaner for å kunne spill på gress i mai. Disse banene må nå rehabiliteres og er stengt under Urædd Supercup. Banekartet er derfornoe endret. Oppdatert bane- og områdekart finner dere på lenken over.

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i en pulje i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker

Serverings tidspunkter er:

Frokost:                07:30 til 09:00 (lørdag og søndag)

Lunsj:                   11:30 til 13:30 (lørdag og søndag)

Middag:                16:30 til 18:30 (lørdag)

Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt mattider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

De første kampene starter lørdag kl. 09:00. Alle lag spiller kamp søndag. Aller siste kamp i turneringen er ferdig 15:30 på søndag.

Kampoppsett for gutter 11- og 12 årsklasser finner dere her.

Kampoppsett for jenter 11 og jenter 12 er ikke helt klart enda

Det har vært svært god påmelding i 13 års klasser, men overaskende få lag i 14 år klasser, så disse utgår og er erstattet med 13 år lag. Kampoppsett for 13 årsklasser med resultater på web som oppdateres live med resultater under turneringen finner dere her

Turneringsreglement finner dere
her

Forberedelser på track, og til tross for en tøff vinter er banene er flotte på Kjølnes Idrettspark i år også, så vi gleder oss til å få sparket i gang!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball