Velkommen til Fjord Line Cup Ungdom 2018

02.08.2018
Velkommen til årets utgave av Fjord Line cup ungdom 2018. Her følger litt oppdatert praktisk informasjon og kampoppsett. All informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Velkommen til årets utgave av Fjord Line cup ungdom 2018. Her følger litt praktisk informasjon og kampoppsett. All informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Innsjekk for overnatting i sekretariat i 1.etg klubbhus
Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus (ikke i Friskliv senteret som tidligere beskrevet) fra klokken 1700 på fredag. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.
Alle lag overnatter enten på Kjølnes ungdomsskole (innkjøring/parkering via «Kjølnes Nord» – Merk omkjøring til Kjølnes Nord!), eller Porsgrunn Videregående Skole (Innkjøring/parkering via «Kjølnes Syd»)
Begge overnattingsstedene ligger vegg i vegg og ved banene men biltrafikk mellom dem er avstengt med bom, derav innkjøring fra ulike sider.

Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere her

Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Husk ut sjekk før kl. 1300 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.

Diskotek og campingplass er flyttet!
Det bygges ny idrettshall der gamle Urædd Hallen og cup campingen var, så begge disse er flyttet.
Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd. Øvre aldersgrense 17 år. Åpningstid er kl. 2000 – 2330.
Tilsvarende er camping flyttet til parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus, og ikke gress tom tidligere. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før.

Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere her. Merk omkjøring til Kjølnes Nord!

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i en pulje i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker
Serverings tidspunkter er:
Frokost:                0730 til 0900 (lørdag og søndag)
Lunsj:                   1130 til 1330 (lørdag og søndag)
Middag:                1630 til 1830 (lørdag)

Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt mattider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

Det har vært god påmelding og fulle gutteklasser, men som Telemarks ledende jenteklubb er vi noe skuffet over påmelding i jenteklassene. For å få til godt turneringsspill er Jenter 14 år og Jenter 13 år slått sammen i en felles J13/J14-gruppe som alle spiller 9'er. Jenter 16 år spiller dobbelt seriespill som den beste sportslige løsningen.
Det er et svært tett kampprogram uten noe rom for å flytte kamper, og svært viktig at alle lag møter klar til kampstart. De første kampene starter lørdag kl. 09:00. Alle lag spiller kamp søndag. Aller siste kamp i turneringen er ferdig 1630 på søndag.

Kampoppsett med resultater på web som oppdateres live med resultater under turneringen finner dere her

Turneringsreglement finner dere her