Urædd Bryteklubb 90 år

Gry valen Pettersen
26.10.2019
I dag skal det feires at Urædd bryting er 90 år

​I dag arrangeres det fest på klubbhuset på Kjølnes for å feire at Urædd bryting er 90 år!

Urædd bryting er, sammen med Kolbotn og Sportsklubben 09, den mestvinnende klubben i NM-historien. Urædd har til sammen 98 seniorgull i bryting, og er den klubben med flest gull i lag-NM gjennom tidene.

Link til klubbens historie: Urædd bryting klubbhistorie

Totalt er det invitert 60 personer til feiringen, deriblant flere av de gamle heltene som Morten Brekke, Morten Sætre og Stig Kleven. Dette er personer som har levert topp internasjonale resultater for klubben. Den yngste som kommer er 18 år, og den eldste er 87 år. Ove Borgen, kjent fra Rema 1000, er leid inn som toastmaster.

I tillegg til selve festen vil det også bli delt ut noen utmerkelser, blan annet fra Norges Bryteforbund. Selve utmerkelsene er foreløpig hemmelig.