Revidert kampoppsett og overnattingsplan Fjord Line cup barn 2018 18.-19. august!

15.08.2018
Her følger revidert kampoppsett og overnattingsplan, samt samme praktisk informasjon som sent i forrige e-post. All informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Det er svært mange deltagende lag i år, og vi har fått noen av- og påmeldinger på overtid. I tillegg var det en feil i kamp generator for 7'puljer. Vi har derfor gjort endringer i de fleste puljer, selv om bare noen lag er berørt.
Alle må derfor sjekke det nye puljeoppsettet! Finn deres respektive lag og ut hvilken bane laget spiller, se så kampoppsett pr. bane. Gjør dere kjente med banekartet så lagene er presis til kamper. Kampen startes og stoppes på tid av speaker.
Lørdag og søndag starter kamper 09:00. Det spilles på små 5’er baner for 7-8 år, store 5’er baner for 9-10 år, samt 7’er baner for 11-12 år. Banestørrelser vil være i hht. Norges Fotballforbund sine retningslinjer. Det spilles med 5’er mål for 7-8 år, og 7’ mål for øvrige klasser

Revidert kampoppsett finner dere her.

Turneringsreglement finner dere her

Innsjekk for overnatting i sekretariat i1.etg klubbhus
Innsjekk skjer i sekretariat i 1.etg klubbhuset (ikke i Friskliv senteret som tidligere beskrevet) fra kl. 17:00 på fredag. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.. Det er mange overnattende lag i år og vi har måttet åpne både Myrene og Borge reserveskoler. Begge ligger i gangavstand, men Borge Skole har likevel såpass gangavstand (1.4 km) at vi vil sette opp shuttle buss til denne som et alternativ til å gå. Selve turen tar 4-5 minutter med buss så vi legger opp til buss går ca. hvert 15 min i de travleste periodene. Planlegg god tid i tilfelle perioder med venting!
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.

Se overnatting plan med spisepuljer her

Se oppdatert kjørekart til alle skoler herMerk! omkjøring for dem som skal kjøre inn via Kjølnes Nord.

Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Husk utsjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Husk at skole starter på mandag! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.

Underholdning/Diskotek og campingplass er flyttet!
Det bygges ny idrettshall der gamle Urædd Hallen og cup campingen var, så begge disse er flyttet.
Lørdag kveld arrangeres animasjonsfilm fremvisning for det minste fra kl. 18:00 og det populære og råkult DJV show med www.globalveejays.com fra kl 20:00 i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd. Øvre aldersgrense 17 år. Åpningstid er kl. 20:00 – 23:00.
Tilsvarende er camping flyttet til parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus, og ikke gress som tidligere. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før.

Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet.
På grunn av mange gjester vil de enkelte lagene bli delt inn i rød og grønn spisepuljer når dem ankommer med følgende serverings tidspunkter er:
Frokost:        Rød pulje: 07:00 til 08:30 / Grønn pulje: 08:00 til 9:30 (lørdag og søndag)
Lunsj:           Rød pulje: 11:00 til 12:30 / Grønn pulje: 12:00 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:        Rød pulje: 16:00 til 17:30 / Grønn pulje: 17:00 til 18:30 (lørdag)

Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt mattider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

Se overnatting plan med spisepuljer her

Forberedelser på track og til tross for en tøff vinter og tørr sommer er banene nå flotte på Kjølnes Idrettspark i år også, så vi gleder oss til å få sparket i gang!