Revidert kampoppsett (v2 12.08.2019) Fjord Line cup barn 2019 17.-18. August

12.08.2019
Basert på tilbakemeldinger er det gjort endringer i kampoppsettet. Ber om at alle lagledere sjekker sine lags kamper.

Bane 3

-        I G10 pulje 4 på bane 3 har Vindbjart og Pors byttet plass internt i puljen. Dette medfører endringer i kamptidspunkter for begge lag.

Bane 4

-        Tollnes G12 er kommet inn i G12- Pulje 2 på bane 4. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje. Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i G12- Pulje 1 som også spiller på bane 4, i tillegg til G12- Pulje 2.

Bane 6

-        Halsen IF er kommet inn i J12- Pulje 1 på bane 6. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje. Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i G12- Pulje 4 som også spiller på bane 6, i tillegg til J12- Pulje 1.

Bane 7

-        Herkules G11 er kommet inn i G11- Pulje 3 på bane 7. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje. Dette medfører endringer i kamptidspunkter for lag i G11- Pulje 3.

Bane 7 og bane 10

-        Halsen IF J11 i J11 Pulje 2 på bane 10 er trukket. Denne går fra 6 lags pulje til 5 lags pulje.

-        Pors G11 er kommet inn i G11- Pulje 4. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje og er flyttet fra bane 7 til bane 10.

-        Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i J11 Pulje 2 og i G11- Pulje 4 som alle nå spiller på bane 10.

Bane 8

-        Pors Grenland Fotball i J10 Pulje 1 på bane 8 er trukket. Denne går fra 7 lags pulje til 6 lags pulje.

-        Langesund G11 er kommet inn i G11- Pulje 5 på bane 8. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje.

-        Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i J10 Pulje 1 og i G11- Pulje 5 som alle spiller på bane 8.

Bane 12

-        Borg G8 er kommet inn i G08- Pulje 3 på bane 12. Denne går fra 6 lags pulje til 7 lags pulje. Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i G09- Pulje 1 som også spiller på bane 12, i tillegg til G08- Pulje 3.

Bane 14

-        Storm BK G09.2 i G09- Pulje 2 på bane 14 er trukket. Denne går fra 7 lags pulje til 6 lags pulje. Dette medfører endringer i kamptidspunkter også for alle lag i G09 - pulje 3 som også spiller på bane 14, i tillegg til G09- Pulje 2.

Revidert kampoppsett (v2 12.08.2019) finner dere her .

Turneringen spillers som 3’er fotball med 3 spillere for årsklasser for 7 år, 5’er fotball med 5 spillere for årsklasser for 8-9 årsklasser, 7’ fotball med 7 spillere for 10 og 11 årsklasser og 9’ fotball med 9 spillere for 12 årsklasser.

De første kampene starter kl. 09:00 både lørdag og søndag. Alle lag spiller kamp begge dager. Første lag i 7 lags puljer får en kamp mer enn de de andre.

Turneringsreglement finner dere her

Videre følger praktisk informasjon og annen informasjon til Fjord Line cup barn 2019 17.-18. August. All informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Innsjekk for overnatting i sekretariat i 1.etg klubbhus

Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i  sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.

Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere her

Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.
Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere
her
Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere

Underholdning og Diskotek
Lørdag kveld arrangeres kino for målgruppen 7-10 år i Tennishallen (vis a vi banene mot sør) Underholdning starter kl 18:30.

Senere lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd. Øvre aldersgrense 12 år. Åpningstid er kl. 20:00 – 22:30.

Lagfotografering for diplomer
Lagfotografering for diplomer MÅ gjøres lørdag kl 09:00-17:00. Det arrangeres ikke enkeltvis fotografering for lag som ikke møter til fotografering innen frister, så husk denne for barna sin del. Premieutdeling starter ca. kl. 10:00. Premier hentes av lagleder mellom kampene, og senest før siste kamp.

Campingplass
Camping er på parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus. Telt må plasseres på gressområder like ved. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før. Camping og strøm kjøpes i sekretariat.

Banekart
Banekartet er noe endret. Oppdatert bane- og områdekart finner dere
her

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i en pulje i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker
Serverings tidspunkter er:
Frokost:          07:30 til 09:30 (lørdag og søndag)
Lunsj:             11:30 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:          16:30 til 18:30 (lørdag)
Unngå kø ved å spise tidlig i spisetidene! Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt måltider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

Forberedelser på track og gleder oss til å få sparket i gang!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball