Oppdatert informasjon til Urædd Supercup 2019 15.-16. juni! - Endring i oppsett G12 og J12

12.06.2019
Vi hadde glemt Fossum i G12 og greide å sette opp doble kamper mellom Drangedal og Urædd i J12. I lenken under kan dere finne revidert oppsett for disse klassen. All informasjon legges på uredd-fk.no. Her følger mer informasjon og kampoppsett

Innsjekk for overnatting i sekretariat i1.etg klubbhus
Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i  sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.
Alle lag overnatter på Porsgrunn Videregående Skole (Innkjøring/parkering via «Kjølnes Syd»). Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere her
Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.
Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere her
Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Diskotek
Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd. Øvre aldersgrense 14 år. Åpningstid er kl. 20:00 – 23:30.

Rugby kamp
Lørdag den 15.juni invitere vi også til kamp på øverste nivå i Rugby League mellom våre lokale helter Porsgrunn Pirates Rugby og Sandnes Raiders kl 15:00 på bane 1 for dem som ikke har kamper.

Campingplass
Camping er på parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus. Telt må plasseres på gressområder like ved. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før. Camping og strøm kjøpes i sekretariat.

Banekart endret
Banekartet er derfor noe endret. Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i en pulje i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker
Serverings tidspunkter er:
Frokost:          07:30 til 09:30 (lørdag og søndag)
Lunsj:             11:30 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:          16:30 til 18:30 (lørdag)
Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt måltider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

De første kampene starter lørdag kl. 09:00. Alle lag spiller kamp søndag. Aller siste kamp i turneringen er ferdig 15:40 på søndag.
Kampoppsett for 11 år- og 12 årsklasser finner dere her.
Kampoppsett for 13- årsklasser finner dere her
Vi presiserer at alle årsklasser spiller med 7'er mål.

Turneringsreglement finner dere her

Forberedelser på er track og gleder oss til å få sparket i gang!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball