Medaljer og gode resultater i UNM og JNM

​Urædd sine utøvere og dugnadsgjeng

Gry Valen Pettersen
17.03.2019
Urædd fikk medaljer og gode resultater da vi arrangerte NM i bryting for ungdom og junior

​Urædd kom totalt på 4. plass av alle klubber i UNM og JNM.

Ungdoms NM

Urædd ble 3. beste klubb for jenter, 6. beste klubb for gutter og 4. beste klubb totalt i ungdoms NM.

Det ble sølv til Alexander Åmås, 4. plass til Kristoffer Bergskås Pettersen og Sander Lagaard Handeland, 7. plass til Brian Twang og 2. plass til Jenny Bergskås Pettersen og Elly Otilie Larsen

Junior NM

I junior NM var det kun små marginer som skilte i Urædds disfavør som kunne gjort at vi kom enda høyere på listen. Det viktigste av alt er at samtlige viser fremgang - seier mot brytere vi tidligere har tapt for- pluss at vi nærmer oss andre brytere med steg for steg.

Det ble sølv til Jacob Tangen etter en svært spennende og jevnt finalekamp mot Samuel fra Gulset. 7-6 ble sluttresultatet (6-5 til Jacob i tekniske poeng). Det ble sølv til Elly Otilie Larsen og bronse til William Myhre Arvesen. William var en liten tabbe unna finaleplass i en kamp han ledet hele veien, men tapte helt på slutten av kampen.

Mailene Berg Daapen ble nr. 4, Truls Valen Aasland nr. 6, Kristoffer B. Pettersen og Sander L. Handeland  nr. 7 og Mahdi Farahmand og Brian Twang nr. 10.