Informasjon til Fjord Line Cup Ungdom 2019, 24.-25. August

08.08.2019
Videre følger praktisk informasjon, kampoppsett og annen informasjon til Fjord Line cup ungdom 2019 24.-25. August. All informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Innsjekk for overnatting i sekretariat i1.etg klubbhus

Innsjekk skjer i sekretariat i1.etg klubbhus. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall kort, camping eller annet kan dette ordnes i  sekretariat. Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886.

Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted finner dere
her

Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass!  Ta bilde av rommet før det pulter og stoler flyttes så er det letter å sette på plass rett. Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.

Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere
her

Oppdatert praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere

Rugby kamp
Lørdag kl. 14:30 invitere vi også til gratis kamp på øverste nivå i Rugby League mellom våre lokale helter Porsgrunn Pirates Rugby og Trondheim Rugbyklubb på gress stadion for dem som ikke har kamper.

Diskotek
Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Porsgrunn Tennishall, hall lengst mot vest. Inngang blir på nordsiden (mot banene). Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til disko kan gjøres både fra Kjølnes Nord og Kjølnes Syd.

Øvre aldersgrense 17 år. Åpningstid er kl 20:30 – 23:30.

Armband til lørdagsdiskoteket (for dem som ikke har A- eller B-kort) kan kjøpes i begge sekretariatet og i kiosken utenfor diskoteket. Kr. 50 pr. spiller. Kontant betaling, Vipps og kortterminal vil være tilgjengelig.

Lagledertreff

Lørdag kveld inviteres til stort koldtbord, foredrag og Quiz i 2. etasje på Urædd klubbhus for alle trenere og ledere. Starter kl. 21:00 og varer ca. 2 timer.

Premiering
Det premieres (pokal og medaljer) for 1.2.og 3 plass (begge tapende semifinalister i sluttspill får 3 plass) i A-sluttspill. Det premieres (pokal og medaljer) for vinner av B-sluttspill der dette arrangeres. Ved seriespill premierers 1.2.og 3 plass. Lag møter til premieutdeling ved sekretariat på forsiden av Urædd klubbhus straks etter finalekamper.

Campingplass
Camping er på parkering syd for kunstgress anlegget. Se oppdatert bane- og områdekart. Innkjøring til campingplass er via Kjølnes Nord. Merk at underlag er grus. Telt må plasseres på gressområder like ved. Det blir strøm- og tilgang til WC/garderobe som før. Camping og strøm kjøpes i sekretariat.

Banekart
Banekartet er noe endret. Oppdatert bane- og områdekart finner dere
her

Alle gjester med A- eller B- kort har dekket helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i en pulje i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på baneområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker
Serverings tidspunkter er:
Frokost:          07:30 til 09:30 (lørdag og søndag)
Lunsj:             11:30 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:          16:30 til 18:30 (lørdag)
Unngå kø ved å spise tidlig i spisetidene! Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt måltider etter avtale med sekretariatene eller kokken.

Turneringen spillers som 9’ fotball med 9 spillere for 13 årsklasser og 11’ fotball med 11 spillere for 14 og 15/16 årsklasser,
De første kampene starter kl. 09:00 både lørdag og søndag. Alle lag spiller kamp begge dager. Bane 6 skal brukes både til 9’er og 11’ fotball vekselsvis, og her ber vi om at respektive lag som skal spille bistår å flytte ubenyttede mål litt bort fra sidelinjene før kampstart. Det er 100 % bruk av banekapasitet og ingen slark i oppsettet, så svært viktig at alle møter presis til kamp!

Kampoppsett finner dere

Turneringsreglement finner dere
her

Forberedelser på track og gleder oss til å få sparket i gang!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball