Fjord Line Cup

Fjord Line CupFjord Line Cup

Fjord Line Cup Ungdom - 10. – 12. august er en stor 9’er og 11’er kvalitetsturnering for 13-16 år

Vi i Urædd Fotballklubb er stolt over igjen å kunne ønske velkommen til nok en fotballfest på fantastiske Kjølnes Idrettspark.

Fjord Line cup er utrolig enkelt for spillere, lagledere og publikum med alle kamper, overnatting, måltider og aktiviteter på ett kompakt område. Gangavstand til alle skoler.

Garantert 4 kamper av 2 x 20 min på fantastisk flotte baner med gode dommere. 13 årsklasser spiller med 9 spillere. 14-16 årsklasser spiller med 11 spillere.

Kamper fra fredag kveld til søndag ettermiddag. A- og B- sluttspill med flotte premier.

Rimelige innlosjering fra fredag kveld og måltider fra lørdag morgen til søndag lunsj.

Lagledertreff med foredrag og Quiz og diskotek med Nordens råeste DJV show fra Globalveejays.

Påmeldingsavgift er kr. 1000 pr. lag.

A-kort (Spillere og lagledere på overnattende lag): Helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj, innkvartering på skole/hall, lagledertreff, diskotek er kr. 850 pr. spiller/leder.

B-kort (Spillere og lagledere på tilreisende lag som ikke overnatter): Helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj, lagledertreff, diskotek er kr. 500 pr. spiller/leder

Dette er en super kvalitetscup med flotte opplevelser for spillere og ledere.

Påmelding gjøres her [https://www.profixio.com/reg/fjord-line-cup-ungdom-2018]

Les praktisk informasjon om Fjord Line Cup Ungdom 2018 med alle detaljer her

Se banekart her og områdekart her

Turneringsreglement finner en her

Velkommen til nok et fotballeventyr på fantastiske Kjølnes Idrettspark!

Fjord Line Cup Barn - 18.-19.august er Norges flotteste fotballeventyr for barn i alderen 7-12 år

​Vi i Urædd Fotballklubb er stolt over igjen å kunne ønske velkommen til Norges flotteste fotballeventyr på fantastiske Kjølnes Idrettspark.

7-10 årsklasser spiller med 5 spillere, 11-12 årsklasser spiller med 7 spillere. Kamper fra lørdag morgen til søndag ettermiddag. Spilletid pr. kamp er 1 x 25 minutter. Alle lag spiller minst 5 kamper i løpet av turneringen. Kompakt kampoppsett, med spill på en fast bane per dag. Rene årsklasser også for jenter!

Hoppebåten Fjord Line og mye annen moro er på sletta. Underholdning for de minste på ettermiddagen, og diskotek med Nordens råeste DJV show fra Globalveejays for de eldste på kvelden.

Påmeldingsavgift er kr. 1000 pr. lag.

Dette er en super kvalitetscup med flotte opplevelser for spillere og ledere.

Påmelding gjøres her [https://www.profixio.com/reg/fjord-line-cup-barn]

Les praktisk informasjon om Fjord Line Cup Barn 2018 med alle detaljer her

Se banekart her og områdekart her

Turneringsreglement finner en her

Velkommen til nok et fotballeventyr på fantastiske Kjølnes Idrettspark!

Siste nytt!

Påmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!Påmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!2017-12-09T23:00:00ZPåmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!
Påmeldingen er åpnet!Påmeldingen er åpnet!2017-11-13T23:00:00ZPåmeldingen til Urædd supercup og Fjord Line Cup 2018 er nå åpnet.
Fjord Line Cup 2017Fjord Line Cup 20172017-04-20T22:00:00ZStor fotballturnering for ungdom i alderen 13 – 16 år på Kjølnes Idrettspark, Porsgrunn, fredag 11.august til søndag 13.august 2017