Julebord med Veteranlauget 1. desember

​Vi har gleden av å invitere deg til årets julebord i Veteranlauget, fredag 1. desember kl. 19:00 på Urædd Klubbhus sammen med IF Urædds Veteranlaug.

Mat denne kvelden:

Vi får servert tradisjonell julemiddag med ribbe dampet med salt og pepper og selvfølgelig stekt på gammeldags vis. Hjemmelagde medisterkaker og julepølse, surkål, poteter og saus.
I tillegg får vi selvfølgelig riskrem til dessert.

Spis så mye du orker for kun kr 250.-

Påmelding:

Vi opplever allerede stor pågang av påmeldinger og du bør derfor melde deg på i god tid for å få plass. Vi har også denne gangen begrensede antall plasser.

Din bindende påmelding må være oss i hende senest 24.11.2017 til Tor Helgesen (på mail eller telefon) eller Kristian Raflund (kun på mail).

Tor Helgesen              postmaster@grenlandfinans.no        Mobil: 982 35 351

Kristian Raflund          kristian@uraedd.no

Samling med Veteranlauget 3. november

Invitasjon til Veteranlaugets samling 3. november!

Vi har den gleden av å invitere deg til en ny og spennende aften 3. november kl. 18:30, på Urædd Klubbhus sammen med IF Urædds Veteranlaug.

Foredragsholder denne kvelden er vår egen Roy B Andersen. Roy har akkurat kommet hjem med sitt 9. VM-gull i bryting.
Roy har i tillegg 14 NM-gull, 16 NM-sølv og 6 bronsemedaljer fra NM.

I tillegg vil vi få en kort presentasjon om Urædd Bryteklubbhvor Roy er leder. Roy er også æresmedlem av IF Urædd og nestleder i IF Urædd Allianseidrettslag.

Mat denne kvelden:
Denne kvelden gjør vi oss klare for en skikkelig «Gourmet-aften» med lokal og kortreist mat fra bl.a. Holte Gård. Kokk denne kvelden er ingen
ringere enn Ken Andersen fra Langesund. Ken har tidligere jobbet på Bagatelle i Oslo med Eivind Hellstrøm som læremester. Ken har alltid vært interessert i mat. Han har også vært innom på TV2.

Ken skal servere oss en vanvittig 3-retter bestående av følgende:
• Stekt kyllingbryst fra Holte Gård med fois gras og druer
• Grillet oksebiff med kryddersmør, selleripurè og krispy poteter stekt i andefett
• Hvit sjokoladekrem med friske bær og pasjonsfrukt, samt karamelliserte nøtter
Til hver rett er det mulig å bestille en «vin-pakke». Vinpakken betår av 3 forskjellig viner som Ken har plukket ut eksklusivt til hver rett. Det er noe av det Ken er utrolig god på, det å kombinere god mat med god og riktig vin.
Mellom rettene vil Ken komme ut å fortelle hvordan han har tilbredt maten. Han vil også fortelle litt om vinene han har plukket ut. Her kan vi rett og slett lære noen triks vi kan ta med hjem.

Pris:
Pris for en helaften er kr. 350.- pr. person som betales «i døra». Prisen inkluderer 3 forskjellige viner til maten.

Hvis du IKKE ønsker vin til maten så er prisen kr 300.-

HUSK Å GI BESKJED HVIS DU IKKE VIL HA VINPAKKE TIL MATEN.

Bindene påmelding innen 27.10.2017 skjer til Tor Helgesen (på mail eller telefon) eller Kristian Raflund (kun på mail).

Tor Helgesen              postmaster@grenlandfinans.no        Mobil: 982 35 351

Kristian Raflund          kristian@uraedd.no