Urædd Kunstgress
Urædd Kunstgress eies og drives av Urædd Fotballklubb.
Underlag: Kunstgress m/gummispon
  • Banetype: 11er og 7er
    Belysning: 200 lux
    Lengde: 120
    Bredde: 70
  • Banen ligger på Kjølnes Idrettspark hvor Porsgrunn Kommune har flere baner og Kjølnes Stadion.
  • Det er på dette anlegget Fjord Line Cupene går av stabelen og hvor Statoils Talentleir finner sted.
Porsgrunnshallen

Porsgrunnshallen ligger på Kjølnes Idrettspark og er hallen hvor Urædd Håndball spiller sine hjemmekamper. Hallen eies og driftes av Porsgrunn Kommune.

Urædd Klubbhus

I.F. Urædd disponerer et meget flott og moderne klubbhus på Kjølnes i Porsgrunn.
Storesalen og deler av Lillesalen er pusset opp i 2017.

Lokalene befinner seg i 2. etg. på Kjølnes Stadion. Adressen er Grenlandsgate 13.
Nøkkel til HC-heis kan lånes ved behov.

Klubbhuset kan leies ut til private, organisasjoner og næringsliv.
Her kan det arrangeres alt fra styremøter, julebord, juletrefest, forskjellige kurs, bryllup, barnedåp, slektstreff, kor-øvelser, firma sammenkomster o.s.v.
Vi leier ikke ut til arrangementer hvor deltakere er under 30 år og det skal nytes alkohol.

Klubbhuset er modernisert de senere år med nytt storkjøkken, nye toalett og lignende.
Utleieflatene er delt i 2, Lillesalen og Storsalen. Det er dør i mellom.

Urædd Klubbhus er utstyrt med trådløst fiberbredbånd fra Viken Fiber og Altibox.

Lillesalen:

Lillesalen er på ca. 66 kvm.
Inneholder «godstoler» og sofagrupper med tilhørende bord.
Sitteplass til 40 personer. Mulighet for å koble til PC til en 60″ LED-tv. Mulig å se TV (begrenset med kanaler)
Lydisolerende vegger og dør skiller Storsalen og Lillesalen.

Storsalen:

Storsalen er på ca. 135 kvm. Storsalen kan dekkes på komplett til ca. 80 personer.
Ved behov kan det kobles opp AV-utstyr som projektor, lerret og høyttaleranlegg.
Det er også montert LED-lys hvor man kan endre fargen på lyset i «alle regnbuens farger».
Mulighet til å se TV (begrenset med kanaler).

Høyttaleranlegget dekker enten lillesalen og/eller storesalen. NB! Det er ikke diskotek-lyd!!

NB! Alt utstyr er koblet til med HDMI. Eventuelle overganger til PC/MAC/iPad må leietaker selv stå ansvarlig for.
Det anbefales også at leietaker tester utstyret i god tid før bruk. IF Urædd er ikke ansvarlige hvis anlegget ikke fungerer.
Alt utstyr er utstyrt med GPS sporingssystem ved tyveri.

Kjøkken:

Kjøkken er oppgradert de siste årene. Komplett dekketøy til ca 100 personer.
Kjølerom på kjøkken.
Egen «serveringsluke» fra kjøkken mot Lillesalen.

Leietaker er selv ansvarlig for å fremskaffe skjenkebevillgning ved behov.

Vi har FASTE utleiepriser fra 01.03.2017:

Mandag til torsdag         Fra kl 16:00         Lillesalen          kr 1 500 pr. dag.

Mandag til torsdag         Fra kl 16:00         Storesalen        kr 2 000 pr. dag.

Mandag til torsdag         Fra kl 16:00         Begge salene    kr 2 500 pr. dag.

Fredag, lørdag eller søndag                        Lillesalen         kr 2 500 pr. dag.

Fredag, lørdag eller søndag                        Storesalen       kr 4 500 pr. dag.

Fredag, lørdag eller søndag                        Begge salene   kr 6 000 pr. dag.

I helgene er leietiden følgende:

Fredag kl 16:00 til lørdag kl 07:00, ferdig ryddet og klart for vaskepersonell.
Lørdag 12:00 til søndag kl. 07:00, ferdig ryddet og klart for vaskepersonell.
Søndag 12:00 til søndag kl 22:00, ferdig ryddet og klart for vaskepersonell.

Vask av lokalet er inkludert i prisen.

Oppvask og vask av kjøkken etterfaktureres med kr 180.- pr. time.

Nøkler blir ikke utlevert før leiesum er innbetalt og kvittering fremvises.
Vi tar IKKE kontant betaling, kun på faktura. Faktura sendes på e-post.

All form for hærverk politianmeldes og dekkes av leietaker.

Ved uttrykning av alarmselskap (ved alarm) for ikke låst dør eller ikke lukket vindu blir ansvarlig leietaker fakturert for uttrykning, kr. 1 700.-

Vask av lokalet er inkludert i prisene. Egne utleiereglement må følges.

Det skrives kontrakt med ansvarlig leietaker.

Kontaktperson for utleie:

Mats Sande Lysa

E-post:  mats.sl(at)hotmail.com
Mobil:   936 51 599

Urædd Klubbhus finner du her!

Kjølnes Stadion

​Kjølnes Stadion er en kombinert friidrettsstadion og fotballbane som eies av Porsgrunn Kommune. Her drives det med friidrett, fotball og nå spiller også Porsgrunn Pirates Rugby Klubb sine hjemmekamper her.

Brytestevne - Kolbotn Cup 2017https://uraedd.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=14Brytestevne - Kolbotn Cup 20172017-11-24T00:00:00Z2017-11-25T23:59:00ZKolbotn<div></div>
Brytestevne - Stig Andre Berge Cup 2017https://uraedd.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=15Brytestevne - Stig Andre Berge Cup 20172017-12-09T00:00:00Z2017-12-09T23:59:00ZRommenhallen, Oslo<div></div>
Brytestevne - Fredriksten Cuphttps://uraedd.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=16Brytestevne - Fredriksten Cup2018-01-13T00:00:00Z2018-01-13T23:59:00ZRemmenhallen, Halden<div></div>