Våre sponsorer & Samarbeidspartnere

Urædd håndball er avhengig av sponsorer og samarbeidspartnere for å drifte og opprettholde aktiviteten vi har i klubben. Oppfordrer alle medlemmer til å benytte våre sponsorer og samarbeidspartnere slik at de også får utbytte av samarbeidet med Urædd håndball.

Sparebanken Sør

Sparebanken Sør.xcf

​Sparebanken Sør er landets femte største norskeide sparebank.
Kom innom oss i Storgata 128, Porsgrunn.

Som en del av avtalen med UHG, får lag i Urædd håndball kr. 1000,- for hver nye totalkunde laget skaffer. Ta kontakt med Cecilie Tande Flood i dag, og referer til avtalen med Urædd håndball.

Cecilie Tande Flood, finansiell rådgiver
Mobil: 481 62 064, E-post: cecilie.flood(at)sor.no

G-Sport Beha

​Norges STØRSTE sportsvarehus - Ekstra billige merkevarer.
Du finner oss på Beha-kvartalet i Porsgrunn.

Vi fører Urædd håndball sitt klubbsortiment (treningsdresser).

Som medlem i Urædd håndball får du følgende rabatter:
- 30% på veiledende pris på Hummel produkter.
- 20% på andre klubbrelaterte merker

NB! Husk å registrere alle kjøp på Urædd håndball.

Bryns Blomster

Bestill din blomsterhilsen hos Bryns blomster. Vi leverer i hele Grenlandsområdet og formidler din blomsterhilsen til inn- og utland.

Du finner vårt gartneri på Stridsklev hvor vi har et stort utvalg av sesongens blomster og planter.

www.bryns.no

Hummel

​Hummel er Urædd håndball sin utstyrsleverandør, med tidlige bånd til klubben. Allerede på 80-tallet skrev UHG sin første avtale med Hummel.

Du finner sortimentet fra Hummel på G-Sport, Beha-kvartalet i Porsgrunn.

www.assistco.no

Strai Kjøkken

​I vårt moderne kjøkkensenter kan du se eksempler på utsøkt materialvalg og godt håndtverk. Vi viser også en stor bredde innen moderne design og smarte løsninger.

Kom innom oss så kan vi hjelpe deg med å finne ditt perfekte kjøkken.

Velkommen til oss på Kjørbekk!

Pizzabakeren

​Nybakte bunner og den gode smaken.

Take-away - enten henter du pizzaen selv eller vi leverer den rykende fersk der du er.

Utsalg på Vallemyrene, Herøya og Skien.

Telefon Vallemyrene: 35 93 40 40
www.pizzabakeren.no

NorEngros

​NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor med 39 butikker i Norge hvor også alle kan handle privat.

Butikk på Herøya i Porsgrunn og Kjørbekk i Skien.
Åpningstider 08-17 (10-14).

Medlemmer i UHG får gode priser og UHG får bonus - husk å be om NORENGROSANDELEN til Urædd håndball.

www.etn.no og www.norengros.no

Tele-Tur

​Tele-Tur AS er det naturlige valget om dere skal arrangere firmatur, konferanse, opplevelsestur eller bare trenger behagelig og trygg transport.

Våre busser har alkolås som en ekstra sikkerhet for våre kunder.

www.teletur.no

POWER

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.

Se hele utvalget hos POWER Porsgrunn, Skippergata v/DownTown

www.power.no

Radio Grenland

​Radio Grenland sender live over hele Grenland hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd.

Få med deg tidspunkt for A-lags kamper!

Carlsen Fritzøe

​I trygge hender blant ekte fagfolk!

Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen trelast, byggevarer, jernvare, kjøkkeninnredning og interiør.

Vi hjelper deg uansett stort eller lite prosjekt.
Velkommen innom for en hyggelig handel.

www.carlsenfritzoe.no