Urædd håndball

Urædd håndball har rundt 500 medlemmer og er en av de største klubbene i regionen. Vi har lag i alle aldersklasser og ønsker nye spillere hjertlig velkommer. Dersom du vil begynne med håndball i Urædd kan du kontakte trener på ditt alderstrinn eller møte opp på en trening.

Medlemskontingent og treningsavgift

Treningsavgifter for Urædd håndball sesong 2018 / 2019:

​6-10 år​1250,-
​11-13 år​1850,-
​14 - 18 år​2250,-
​Senior Dame​2250,-
​Senior Herre​2500,-
​Veteran​1150,-

Det gis 50% søskenmoderasjon på yngste spiller.

Medlemskontingenten er kr. 200.-

Trenings- og medlemsavgift faktureres på høsten.

Min Håndball

Enten du er spiller, trener, involvert i norsk håndball eller som supporter som ønsker å følge ditt lag er Min Håndball appen du bør skaffe deg.

Last den ned i dag på Appstore eller Google Play! Når du har lastet ned appen kan du legge inn dine favorittlag, og dermed følge ekstra godt med på lagets resultater. Det første du får opp når du har valgt din favoritt, er kampene som skal spilles denne uken. Videre får du god oppdatert informasjon om blant annet tabellen, spilte kamper og kommende kamper.
Les mer om Appen her!

Lisens

​Alle spillere må løse lisens fra det året de fyller 13 år.
Du kan følge denne linken for å lese mer om lisens.

Melde skade

​Har du lisens så er du forsikret i Gjensidige. Hvis du blir skadet så kan du melde fra til Gjensidige via denne linken.