Urædd Supercup

Urædd Supercuphttps://uraedd.klubb.nif.no/Fotball/Arrangementer/UræddSupercup/Bildearkiv/Forms/DispForm.aspx?ID=1&RootFolder=/Fotball/Arrangementer/Ur%C3%A6ddSupercup/BildearkivUrædd Supercup

Urædd Supercup – 5'er, 7'er og 9'er fotballturnering for barn i alderen 10-14 år 2.-3.juni 2018

Vi i Urædd Fotballklubb er stolt over igjen å kunne ønske velkommen til nok en fotballfest på fantastiske Kjølnes Idrettspark. Urædd Supercup er en ny cup på forsommeren basert på vår populære versjon av Fjord Line cup i august som har vært fullbooket siste årene.

Urædd Supercup er verdens beste første-overnattingscup for yngre lag med alt på ett sted. Utrolig enkelt for spillere, lagledere og publikum med alle kamper, overnatting, måltider og aktiviteter på ett kompakt område. Og gangavstand til alle skoler. Det spilles på fantastisk flotte baner.

10 årsklasser spiller med 5 spillere, 11-12 årsklasser spiller med 7 spillere og 13-14 årsklasser spiller med 9 spillere. Kamper fra lørdag morgen til søndag ettermiddag.

Spilletid pr. kamp er 1 x 25 minutter for 10-12 årsklasser. Alle disse lagene spiller minst 5 kamper i løpet av turneringen.

Spilletid pr. kamp er 2 x 20 minutter med inntil 5 minutters pause for 13-14 årsklasser. Alle disse lagene spiller minst 4 kamper i løpet av turneringen.

Premiering til alle. A- og B- sluttspill i 13-14 årsklasser med flotte pokaler og medaljer i stedet for deltagerpremien.

Rimelige innlosjering fra fredag kveld og måltider fra lørdag morgen til søndag lunsj.

Diskotek med Nordens råeste DJV show fra Globalveejays.

Påmeldingsavgift er kr. 1000 pr. lag.

A-kort (Spillere og lagledere på overnattende lag): Helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj, innkvartering på skole/hall, lagledertreff, diskotek er kr. 850 pr. spiller/leder.

B-kort (Spillere og lagledere på tilreisende lag som ikke overnatter): Helpensjon fra lørdag morgen til søndag lunsj, lagledertreff, diskotek er kr. 500 pr. spiller/leder

Dette er en super kvalitetscup med flotte opplevelser for spillere og ledere.

Påmelding gjøres her [https://www.profixio.com/reg/uradd-supercup]

Les praktisk informasjon om Urædd Supercup 2018 med alle detaljer her

Kampoppsett finner du her

Se bane- og områdekart her

Turneringsreglement finner du her

Kjøreanvisninger finner du her

Overnattingsplan finner du her

Velkommen til nok et fotballeventyr på fantastiske Kjølnes Idrettspark!

Siste nytt!

Velkommen til første utgave av Urædd SupercupVelkommen til første utgave av Urædd Supercup2018-05-24T22:00:00ZVelkommen til den aller første utgaven av Urædd Supercup.
Oppdatert kampoppsett G12 - Urædd SupercupOppdatert kampoppsett G12 - Urædd Supercup2018-06-01T22:00:00ZOppdatert kampoppsett for G12-klassene ser du i vedlegget under
Påmeldingen er åpnet!Påmeldingen er åpnet!2017-11-13T23:00:00ZPåmeldingen til Urædd supercup og Fjord Line Cup 2018 er nå åpnet.
Påmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!Påmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!2017-12-09T23:00:00ZPåmelding på Urædd Supercup 2018 og Fjord Line cup 2018 er åpnet!