Urædd Bryteklubb

E-mail: post@uraeddbryting.no

Org.nr. 983 362 214

Ny i bryting?

Mesteparten av bryterne i Norge er mellom 7 og 12 år. Bryteforbundet (NBF) fokuserer derfor på at treningene for barna skal være gode. Derfor blir våre trenere skolerte både gjennom NIFs trenerutdanning og NBF bryteskoleutdanning.

Treningen for barna er lagt opp til at det skal være gøy, utfordrende og sosialt.

Vi har treninger både for jenter og gutter. Hos oss trener jentene sammen med guttene. Det er forskjell på bryting for jenter og gutter. Jenter bryter fristil og guttene Gresk-romersk, noe som ikke forhindrer at barn kan trene sammen.

Hvorfor bryting?

Bryting inneholder ulike aspekter for fysisk aktivitet: balanse, akrobatikk, koordinasjon og ikke minst ferdigheter som danner et godt grunnlag for videre utvikling uansett hvilken idrett barna ønsker å drive senere.

Ønsker du å lese mer om bryting og de forskjellige stilartene? Følg linken:

Velkommen til bryting

Transport til stevner
De fleste stevnene klubben deltar på er på Østlandet.
Normalt sett kjøres det privatbil til stevner, og vi prøver så langt det er mulig med samkjøring slik at utøvere som ikke har egen transport sitter på med andre som skal på stevnet.

Klubben har besluttet en fast pris for noen av strekningene for utøvere som ikke har egen transport:

Tur-retur Oslo-område: kr. 150,-
Tur-retur Østfold: kr. 150,-